Madalin Stoica

Fondator & Managing Partner | Auditor Financiar | Expert Contabil


  • Membru a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR)
  • Membru a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR)

Madalin Stoica este membru fondator la Contfield cu o experienta de peste 11 ani in domeniul financiar contabil si in domenii precum Reglementarile de Contabilitate Romanesti si Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), fiind absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si a programului de master ,,Contabilitate Control si Expertiza'' din cadrul Academiei.  

Prin aria larga de competente profesionale dobandite a organizat in mod activ activitatea financiar-contabila din cadrul companiei, punand accent pe abordarea profesionista a fiecarui client din portofoliu, indiferent daca este ,,start-up'' sau societate listata la bursa.

Deviza pe care o promoveaza este calitatea ireprosabila a serviciilor contabile oferite.   

madalin.stoica@contfield.ro

+40 21 313 37 67

.

Daniela Stroie

Partner | Expert Contabil | Auditor stagiar


  • Membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR)
  • Stagiara a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR)

Daniela Stroie este membru partener la Contfield cu o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar contabil, absolventa a Facultatii de Contabilitate si Informatica de gestiune si a programului de Master cu specializarea ,,Contabilitate, Control si Expertiza'' din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, avand numeroase cursuri de specializare : cursuri de pregatire profesionala continua in cadrul CECCAR, cursuri de fiscalitate si contabilitate organizate de Ministerul Finantelor publice, Intrastat si cursuri Leadership.

Avand abilitati excelente de comunicare cu oamenii, printre responsabilitatile principale pe care le are in cadrul companiei se numara gestionarea modului de organizare a activitatii financiar-contabile si comunicarea cu clientii.

Reteta succesului pentru ea are la baza profesionalism, incredere si comunicare.

daniela.stroie@contfield.ro

+40 21 313 37 67

.

Iuliana Samoila

 Partner | Economist | 


  • Licentiata in studii economice

Iuliana Samoila este economist in cadrul companiei Contfield, fiind absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti. In prezent studiaza doua programe de master:,,Management contabil audit si expertiza contabila'' din cadrul universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti precum si ,,Economia si administrarea afacerilor'' din cadrul ASE.

De-a lungul experientei dobandite si-a dezvoltat urmatoarele domenii de expertiza: contabilitate, rezolvarea diferitelor solicitari din partea clientilor care activeaza in diverse domenii cum ar fi: companii imobiliare, de transport, furnizori de servicii, etc.

Abilitati ce o definesc: tehnici bune de comunicare, stabilirea obiectivelor si determinarea prioritatilor, dezvoltarea relatiilor interumane, abilitati de negociere si munca in echipa, leadership si eficacitate organizatorica.

Este dispusa intotdeauna sa-si imbogateasca bagajul de cunostinte avand in vedere orientarea catre client si realizarea sarcinilor cu respectarea termenelor limita.

iuliana.samoila@contfield.ro

+40 21 313 37 67

.