Servicii ContField


ContField este firma de contabilitate din Bucuresti ce ofera servicii contabile, expertiza contabila si audit financiar in mod eficient si proactiv care vin sa aduca un plus de valoare afacerii dumneavoastra prin dezvoltarea continua a know-how-ului, precum si prin intelegerea specifica a situatiei si nevoilor clientilor nostri , ceea ce ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Deciziile manageriale se bazeaza pe informatii complexe de natura economico-financiara care servesc la fundamentarea celor mai bune masuri de crestere a performantelor financiare. In sprijinul realizarii acestui deziderat major se face apel la expertul contabil care este in masura sa puna in aplicare metodologii adecvate de analiza.

Identificarea tipului de activitate pe care o desfasoara entitatea economica, intensiv sau extensiv ofera solutia practica de a concluziona asupra starii si posibilitatii de crestere a gradului de profitabilitate, de a preciza ce trebuie intreprins pentru asigurarea unui climat economic propice, ce trebuie corectat si ce masuri revolutionare trebuie intreprinse.

Contabilitatea unei entitati, fie ca vorbim de clienti mici , mijlocii sau mari cu operatiuni complexe, reprezinta o sarcina delicata si sensibila, de aceea suntem conectati in permanenta la cerintele de calitate impuse de standardele profesionale si de cerintele impuse de autoritatile statului.

Fie ca vorbim de servicii contabile, expertiza contabila, audit financiar, audit intern, refacerea evidentei contabile sau verificarea lucrarilor contabile, ne organizam activitatea cu multa pasiune si energie profesionala, astfel incat sa gasim cele mai optime solutii si opinii profesionale aplicate pentru fiecare client in parte.

Cand ne referim la impozite, contabilitate, legislatie sau relatiile complicate cu autoritatile statului, ne cunoastem bine meseria, si suntem foarte buni profesionisti in oferirea unei opinii si interpretari profesionale ale legislatiei fiscale. Sustinem alegerea celei mai bune solutii fiscale, si nu suntem de acord cu contabilitatea creativa cu efecte negative ulterioare in scopul de a diminua taxele si impozitele.

Expertiza contabila pe care am acumulat-o, conduita profesionala si accentul pus pe calitatea serviciilor contabile oferite la cele mai inalte standarde profesionale, ne recomanda a fi firma de contabilitate din Bucuresti pentru care excelenta este doar o obisnuinta.

 

Cu stima,

Echipa ContField.