Servicii ContField


Verificari lucrari contabile


Prin acest serviciu , ContField , prin expertii sai contabili isi propun sa asigure o dubla verificare a companiei-client ce are ca obiectiv principal verificarea lucrarilor contabile.

Misiunea  de verificare a lucrarilor contabile urmareste obtinerea unei garantii a imaginii fidele a tuturor  inregistrarilor contabile si a tuturor operatiunilor prin lucrari de verificare punctuale, in timp real sau cu o frecventa periodica care sa reduca la minimum posibilitatea existentei unor erori contabile.

Verificarea lucrarilor contabile cuprinde si verificarea corectitudinii  calcularii si declararii impozitelor si taxelor. Daca lucrarile de verificare se efectueaza pana la data de raportare catre institutiile statului, atunci putem acorda asistenta la intocmirea declaratiilor periodice.

Serviciile de verificare a lucrarilor contabile furnizate de ContField se pot extinde asupra tuturor lucrarilor contabile sau se pot concentra numai asupra unor aspecte cheie ale activitatii clientului.

Verificarea lucrarilor contabile urmareste obtinerea unei ,,imagini fidele’’ la indemana managerilor cu privire la calitatea muncii realizate de personalul propriu al companiei.